ChiQ Azza~~

"Buang yang keruh...ambil yang jernih..

jika dia bukan jodohku..

masih ada seseorang yang menanti untukku...

dan mencintaiku seikhlas hatinya..."


Saturday, 27 September 2014

23 tahun... alhamdulillah... thanks kengkawan yang baik hati menghabiskan masa dengan aq.. chill....

ChiQ Azza

Assalamualaikum WBT… salam sejahtera

26 sept 1991 aq dilahirkan... maka kini genaplah umurku 23 tahun... alhamdulillah... 


Alhamdulillah… tenang rasa hati dan puas… kepada kawan-kawan yang wish bezday aq.. bebanyak terima kasih ye yunk! Sayang semua! Hahahaaa…. Cerita hari ni.. aq sambut bezday gn member2 kelas aq yang syiookk gila…. Yang lucu sekali dan boleh melayan permintaan aq.. hahaaa… thanks to Alif a.k.a si gemok… Fizie a.k.a panjang… dan Naim…. Naim tak ada nama spesifik… hahahaaa… mungkin boleh panggil si kurus atau si pendek.. hahahaa…

Perangai korang yang gila2 buat aq senang masuk kepala dengan korang… thanks bro.. aq adik korang… hahahaa… ouchhh! Sori.. aq muda dari korang taw… hahahahahaa…

Kek! Hahahaaa… kek korang memang surprise gila untuk aku… hahahaa… siap ada ferero rocher sebiji… wakakaakaakakaa… lucu! Yang tak boleh blaa.. lilin tu asal hidup 3-4 kali? Penat aq tiup… hahahaa.. adooiii.. pecah perut laaa ketawa tengok lilin magic tu… kalut kan korang nak buang lilin tu… ahhahaaa.. nasib baik oldtown tak terbakar tau.. 

kek.. kek... kek.. 

hepi bezday yg ke-23 tahun.. tadaa..
ni lah lilin ajaib.. hahahaa
nampak tak apa yang special
kat situ? ada cokelat!
korang emg syiookk habis!
tak padam2 lagi.. aikk?


kek dah separuh.. satay baru sampai...
perkhidmatan lambat.. hahaa

ayam ada....daging ada.. maii ... hahaa

yahooooo! puassss!!! sem 8 kita buat lagi nanti.... lastly tenkiu kat korang sebab happy kan aq! tak susahkan... layan jaa kepala aq yang gila ni.. 

Wednesday, 24 September 2014

hari ni 24 sept.. hepi bday akma!!!! terus teringat nk upload hasil tangan sendiri ni.. hahahaaa

ChiQ Azza

Assalamualaikum WBT… salam sejahtera


korang kena tahu hobi aq... hahahaa... 


Hobi aq shoot pic sana sini.. percaya?? percaya ke tak?? hahahaa.. tolonglah percaya.. bila aq bosan.. ada masa terluang.. tak kisahlah sama ada guna DSLR atau guna smartphone.. aq cari mangsa.. cari angle yang bole shoot.. sampai aq puas.. shoot pic ni susah nak dapat kepuasan.. hahahaa.. jom.. jgn sembang banyak.. kita tengok hasil masa terluang aq dengan beberapa keping gambar.. dan mangsanya?? ahhahaaaa.. 

tadaaa.. hahahaa.. mangsanya ialah si Akma..
follow dia.. byk lagi pic aq shoot ada kat blog dia..
hahaaa.. alahaicikema... aduiii... yaaa koot.. 

akma nii dia ada follow blog aq.. bole tgk dia kat situ...

hepi bday akma... 24 sept.. tua da... hahahaa... 

aq suka payung tu... KAB... hahahaa

black n white... 2nd photoshoot dengan aq.. 
semoga Akma cepat kawin! hahahaa..
hepi bezday akma!