ChiQ Azza~~

"Buang yang keruh...ambil yang jernih..

jika dia bukan jodohku..

masih ada seseorang yang menanti untukku...

dan mencintaiku seikhlas hatinya..."


Saturday, 27 September 2014

23 tahun... alhamdulillah... thanks kengkawan yang baik hati menghabiskan masa dengan aq.. chill....

ChiQ Azza

Assalamualaikum WBT… salam sejahtera

26 sept 1991 aq dilahirkan... maka kini genaplah umurku 23 tahun... alhamdulillah... 


Alhamdulillah… tenang rasa hati dan puas… kepada kawan-kawan yang wish bezday aq.. bebanyak terima kasih ye yunk! Sayang semua! Hahahaaa…. Cerita hari ni.. aq sambut bezday gn member2 kelas aq yang syiookk gila…. Yang lucu sekali dan boleh melayan permintaan aq.. hahaaa… thanks to Alif a.k.a si gemok… Fizie a.k.a panjang… dan Naim…. Naim tak ada nama spesifik… hahahaaa… mungkin boleh panggil si kurus atau si pendek.. hahahaa…

Perangai korang yang gila2 buat aq senang masuk kepala dengan korang… thanks bro.. aq adik korang… hahahaa… ouchhh! Sori.. aq muda dari korang taw… hahahahahaa…

Kek! Hahahaaa… kek korang memang surprise gila untuk aku… hahahaa… siap ada ferero rocher sebiji… wakakaakaakakaa… lucu! Yang tak boleh blaa.. lilin tu asal hidup 3-4 kali? Penat aq tiup… hahahaa.. adooiii.. pecah perut laaa ketawa tengok lilin magic tu… kalut kan korang nak buang lilin tu… ahhahaaa.. nasib baik oldtown tak terbakar tau.. 

kek.. kek... kek.. 

hepi bezday yg ke-23 tahun.. tadaa..
ni lah lilin ajaib.. hahahaa
nampak tak apa yang special
kat situ? ada cokelat!
korang emg syiookk habis!
tak padam2 lagi.. aikk?


kek dah separuh.. satay baru sampai...
perkhidmatan lambat.. hahaa

ayam ada....daging ada.. maii ... hahaa

yahooooo! puassss!!! sem 8 kita buat lagi nanti.... lastly tenkiu kat korang sebab happy kan aq! tak susahkan... layan jaa kepala aq yang gila ni..